Din varukorg är tom.

Skip Hop - Underbart designade barnprodukter

SkipHop - Underbart designade produkter

Barnprodukterna med smarta lösningar och rolig design

Ryktet om SkipHops produkter har spridit sig snabbt över världen och det är inte alls konstigt att de blivit så populära etersom de har allt för att göra både barn och förälder nöjd!

Smarta lösningar hjälper föräldern i vardagen och den roliga designen kan inte ett barn motstå!

Till Skip Hops hemsida

27 produkter
Skip Hop Explore & More Krypleksak Explore & More Krypleksak är en interaktiv leksak som hjälper ditt barn att utveckla motoriken. Biet åker omkring på golvet medan det surrar, blinkar och spelar glad musik och barnet uppmuntras att krypa efter. När barnet når fram kan biet lyftas från molnet och användas som leksak. 399 kr Köp
Fri frakt
Skip Hop, Explore & More Aktivitetscenter
Smart aktivitetscenterSkip Hops aktivitetscenter är designat i samarbete med barnläkare för att ge barnet ett bra stöd i både lek och inlärning. Aktivitetscentret är enkelt att montera med leksaker som kan flyttas och placeras på valfri plats runt bordet. Sittdelen kan rotera 360 grader samt stretchar så att bebisen kan studsa något. Bordets fönster låter bebisen se sina fötter medan den leker. Alltefter att ditt barn växer kan du göra om aktivitetscentret till ett lekbord som passar för att leka och rita. Ett modernt aktivitetscenter med flera användningsområden gör detta till en riktig favorit. En smart 3-i-1 produkt helt enkelt! 1.799 kr Köp
27 produkter

Hur allt började..

Ellen och Michael Diamant blev föräldrar år 2003 och de var precis som de flesta andra nyblivna föräldrar: lyckliga med för deras nyfödde son, och överväldigade med så många val, så lite tid, och så få lösningar som var dem tillfreds.

När de sökte efter en skötväska med snyggt utseende och som fungerade bra, fann de ingenting. Så de uppfann något.

Nästan ett årtionde och hundratals produkter senare, uppfinner Ellen och Michael fortfarande "allt-i-sin-plats"- lösningar som är smarta, funktionella och med snygg design till överlyckliga, upptagna föräldrar som de själva.

Idag är Skip Hop ett globalt varumärke som erkänns av kräsna föräldrar för innovation, snygg design och högsta kvalitet av babyprodukter.

                                             Snygg design och hög kvalitet!

SkipHop - Underbart designade produkter